SOMODI ÜGYVÉDI IRODA

HA FONTOS A MEGBÍZHATÓSÁG

címkék: beadványok, iratok, levelek

Beadványok, iratok szerkesztése

Sokszor megtörténik, hogy ügyfeleink beadványok, különféle iratok megfogalmazására kérnek fel bennünket. Ilyen eset általában akkor fordul elő, ha az ügyfelünk pénzügyi helyzete nem engedi meg, hogy az egész eljárásra biztosítson magának ügyvédi képviseletet, de egy beadvány vagy más irat elkészítésének ügyvédi költségét meg tudja fizetni.

Vannak olyan esetek, amikor perindítás előtt célszerű felszólító levelet írni az ellenfélnek, hiszen megtörténhet, hogy sikerül az ügyet peren kívül megnyugtató módon megoldani...

gepeles.jpg

Az is előfordul, hogy egy-egy peres eljárásban ügyfelünk többször is felkér bennünket beadvány-szerkesztésre, sőt néha egy adott perben az ügyfél által benyújtott valamennyi beadványt mi fogalmaztuk meg. (Természetesen ügyfelünk pénzügyileg így jóval kedvezőbb helyzetbe kerül, mintha meg kellene fizetnie a perbeli képviselet teljes költségét.)

Kétségtelen tény – legalább is a tapasztalataink ezt igazolják-, hogy egyre növekszik az emberek igénye a beadványok, iratok megfogalmazására, panaszuk, bejelentéseik stb. formába öntésére, sőt a különféle nyomtatványok kitöltésében való segítségnyújtásra is.

Örömünkre szolgál, ha a beadványok elkészítésében, különféle iratok megfogalmazásában, nyomtatványok kitöltésében Kedves Ügyfeleink rendelkezésére állhatunk.

Nagy könnyebbség mindannyiunk számára a modern technika. Ma már nincs akadálya annak sem, hogy az ügyintézés elekronikus úton történjen, tehát a Kedves Ügyfelünk e-mailben fordul hozzánk, és mi e-mailban válaszolunk, és küldjük meg a megszerkesztett, megfogalmazott beadványt, iratot, vagy egyéb fogalmazványt.

E-mail címünk: somodidr@gmail.com

 

teknos8.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 74
Heti: 355
Havi: 1 347
Össz.: 100 544
Oldal: Beadványok, iratok, levelek szerkesztése
SOMODI ÜGYVÉDI IRODA - © 2008 - 2019 - somodidr.hupont.hu